11 років компанії

11 років компанії

У нас сьогодні важливе свято – 11 років з дня заснування мувінгової компанії «Комфортний переїзд»!
Ми безмежно раді, що час нас вже давно випробував,  а наш досвід  цінний для людей. Тішимося постійними клієнтами, з якими знайомі по 10 років і дуже дякуємо за те, що довіряєте своє майно саме нам та рекомендуєте нашу компанію.  Це надихає нас працювати, мріяти, прагнути і ставати кращими!
Тільки уявіть, як багато переїздів у нас за спиною… Знаєте, ми пам’ятаємо кожен переїзд, як свій особистий. За цей час наша франчайзингова мережа зробила більше 12 тисяч переїздів по Україні, ми перевезли більше півтори тисячі фортепіано, використали більше 790 тис метрів скотчу… а сейфи по 2 тонни і банкомати - це наші улюблені задачки, які вже з легкістю досвідчено розв’язуємо. 
Приємно, йдучи на роботу, усвідомлювати, що сьогодні своєю працею  ти допомагаєш змінити життя людини чи бізнесу у кращу сторону, що  клієнт вкінці переїзду знову перетелефонує і скаже менеджеру: «Спасибі вам за допомогу! Команда чудово справилася. Буду рекомендувати Вас!».  Хоча наша робота є фізично важкою, але наша віра і ваші теплі слова роблять з нас Суперменів!)
Всій нашій команді бажаю процвітання, миру і злагоди в сім’ях, радості і вірити завжди у свої мрії і сили!
Раді і надалі допомагати вам з  переїздом.  І наш слоган є і ще довго буде актуальний для кожного з нас- 
«Любіть сім’ю, цінуйте речі і переїжджайте з нами!» 
З повагою і любов’ю, Леся Поливода – засновник компанії.

Top